Ga door naar inhoud

Wie zijn wij

Havenwerk blijft
mensenwerk

PortShuttle Rotterdam regelt de uitwisseling van containers van terminal naar terminal binnen de Rotterdamse haven. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van omlopen van spoorvervoerders en spooroperators met wie wij samenwerken. Door slim gebruik te maken van nog beschikbare vrije plekken op treinen kunnen wij onze klanten een kostenbesparende oplossing bieden om containers op de juiste terminal in Rotterdam te krijgen en wordt het gebruik van capaciteit op treinen en terminals geoptimaliseerd.

Onze klanten zijn partijen die actief zijn in de gehele logistieke sector: rederijen, deepsea terminals, logistieke dienstverleners en railoperators.

Persoonlijk contact staat bij ons op de eerste plaats en wij staan elke dag met plezier voor u klaar.
Havenwerk blijft voor ons mensenwerk.

Gezien de vele verschillende partijen in de logistieke keten in de haven, blijft een goede communicatie tussen de partijen van groot belang. Bij PortShuttle Rotterdam geloven wij in de kracht van persoonlijk contact. Mocht er zich een probleem voordoen, dan staan wij u altijd persoonlijk te woord om het te verhelpen. Snel, effectief en vriendelijk.

Net dat stapje extra…

Wij doen graag dat extra stapje voor u. Niet alleen zijn wij tijdens kantooruren met uw containers bezig, maar ook buiten de normale arbeidstijden zijn wij nog druk achter de schermen bezig om uw container op tijd op de juiste terminal te krijgen. We zijn er trots op dat steeds meer operators, verladers en logistieke dienstverleners naar tevredenheid gebruikmaken van de PortShuttle Rotterdam.

De mensen achter PortShuttle Rotterdam

De mensen achter PortShuttle Rotterdam snappen als geen ander dat het van groot belang is dat containers tijdig verplaatst worden. Daarom zetten onze medewerkers altijd graag een stapje extra om u een goed en vooral vertrouwd gevoel te bezorgen.

Martijn Loois Directie

Linda Borsodi Directie

Frank Heins Process Engineer

Martijn Richters Operations

Carlijn van Beuzekom Operations

Ronald Bogers Operations

René Comen Operations

Lois Weeterings Finance

Jacquelien van den Nieuwendijk Office Manager

PortShuttle Rotterdam

PortShuttle Rotterdam is de neutrale spooroplossing die containerterminals in de Rotterdamse haven 24/7 met elkaar verbindt.

PortShuttle Rotterdam is een speciale service en dochteronderneming van Havenbedrijf Rotterdam.

Bezoeken

PortShuttle Rotterdam B.V.
Weena 335
3013 AL Rotterdam